Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Arriben els Temps de Bruixes a Begues!

Un any més les bruixes de Begues comencem a preparar una nit de gresca i màgia de cara el solstici d'estiu. Enguany tenim previst fer-vos ballar  i acompanyar-vos en l'encesa de la foguera de la revetlla de Sant Joan amb la Flama del Canigó  i, com que ens ho passem d'allò més bé, volem viure la festa el cap de setmana abans de la revetlla amb un taller de danses i un sopar amb la lluna. També recollirem herbes i ens podrem fer la nostra escombra per volar.......

Vine acompanyat. Quants més serem més riurem!!
Us hi esperem!


Temps de Bruixes és una activitat organitzada per Òmnium Begues en el marc de la celebració de la Flama del Canigó i els Focs de Sant Joan, i que enguany començaran divendres 15 de juny. Adjuntem el cartell on es detallen totes les activitats previstes:
La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d'aquest cim, des dels seus dos vessants i centenars d'equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença així la celebració d'una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.

Pertany a

Quan
15 juny, 2018 - 20:00 al 17 juny, 2018 - 10:00

On
Begues (diverses localitzacions).


Territori/s
Baix Llobregat


Etiqueta/es
Òmnium Begues
Òmnium Baix Llobregat


Compartir