Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Tàrrega rep la Flama del Canigó

Arribada de la Flama del Canigó + Debut del grup infantil dels Diables BAT + Sardanes amb la Cobla Tàrrega (2/4 de 8 vespre, Plaça del Carme)

Unes hores abans de la revetlla de Sant Joan, el divendres 23 de juny, Tàrrega dispensarà una càlida rebuda a la Flama del Canigó. El símbol és portat des del cim del Canigó fins a Puigcerdà, localitat on el recull la Penya Pedal de Bellpuig per acostar-lo a la plana de Lleida. En la seva ruta, el grup ciclista s'aturarà a la Plaça del Carme. Al mateix temps es lliurarà el Manifest a les autoritats locals. El protocol prosseguirà amb l’encesa del peveter al peu del monument als Països Catalans i la lectura del Manifest. Com a novetat farà el seu debut el grup infantil de Diables BAT. L'acte s'arrodonirà amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega.
Organitza: Regidoria de Cultura.

Sopar popular amb animació musical (9 nit, Jardins de l'Ateneu)

Rua petarda amb el Drac i Tambors de BAT (12 nit, des dels Jardins de l'Ateneu)

Revetlla - Concert gratuït amb OVELLA XAO, ORQUESTRA TROPICAL i DJ VERBENERO (2/4 d’1 nit, Camp dels Escolapis)

La revetlla de Sant Joan a Tàrrega ofereix un engrescador cartell de bona música, explosió de ritmes festius i ganes de passar-ho bé, com correspon a aquesta vetllada de benvinguda al Solstici d’Estiu. 
Des de Sabadell arribaran els Ovella Xao i el seu repertori d’ska i reggae trepidant. L’agrupació ja ha sorprès amb dos àlbums de sons frescos i ballables, “Trempera matinera” i “#Pastureig”, que desgranaran a Tàrrega. 
La vetllada es completarà amb les versions de l'Orquestra Tropical, un esclat de reggaeton i ritmes per posar-se les xancletes.
Organitza: Agenta i Regidoria de Cultura. Gratuït.

Pertany a

Quan
23 juny, 2017 - 19:30

On
Plaça del Carme i Camp dels Escolapis


Territori/s
La Segarra-Urgell


Compartir