Carregant Esdeveniments

Actes de rebuda de la Flama del Canigó a Girona

Actes i activitats
23 de juny de 2016, 18:00 - 21:00 h

La novetat d’enguany és un quinqué individual per endur-se a la Flama a casa!

Òmnium Gironès i l’ADAC organitzem els actes de rebuda de la Flama del Canigó a Girona. La novetat d’enguany serà que tothom qui ho desitgi es podrà endur la Flama a casa, per ambientar el sopar amb amics o família, gràcies als quinqués individuals que podreu adquirir aquest dia per un mòdic preu. Fem que la Flama arribi a totes les llars!

La programació dels actes de rebuda de la Flama és:

 
18 h. Jocs infantils tradicionals i joc participatiu en homenatge a Pere Quart a la Plaça del Vi

18 h. Cercavila amb la Fal·lera Gironina i els gegants de Girona, sortida de la plaça Sant Pere.
Recorregut per la pujada del Rei Martí, plaça de la Catedral, carrer de la Força, plaça de l’Oli, carrer Ciutadans i plaça del Vi. 

19 h. Arribada de la cercavila a la Plaça del Vi i ball de gegants amb la Fal·lera Gironina, rebuda de la Flama del Canigó, aixecada de castells humans a càrrec dels Marrecs de Salt, lectura del manifest i lliurament de la Flama a les entitats. 

Animem a totes les associacions de veïns, entitats i associacions a venir a recollir la Flama, símbol de germanor entre els terrritoris de parla catalana, perquè presideixi els actes de Sant Joan a tots els barris i municipis, ja siguin fogueres, sopars o altres activitats. Per a més informació ens podeu escriure a [email protected] o trucar-nos al 972 20 62 13 (horari d’atenció al públic: dilluns de 10 a 14 h i dijous de 16 a 19 h). 

Acte amb el suport de Girona per la Independència, Ateneu 24 de Juny i Casal Independentista El Forn. 
 
Us animem a participar de la rebuda de la Flama del Canigó! 
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.