Carregant Esdeveniments

Andreu Carranza redactarà el missatge de la Flama del Canigó 2016

Actes i activitats
14 d'abril de 2016, 2:05 h

Andreu Carranza i Font (Ascó19 de juny del 1957) serà l’encarregat de fer el missatge de la Flama del Canigó d’enguany. L’escriptor de Terrres de l’Ebre ha practicat el conte, la novel·la i la poesia. Toca la guitarra des dels 14 anys i als 17 va formar el grup Els Esquellots. Durant un temps es va dedicar al blues i avui forma part del conjunt Lo Gitano Blanc, que defensa la rumba ebrenca.

 Ha guanyat diversos premis literaris:

·         Recull-Francesc Puig i Llensa de narració, 1991 per La tinta de la immortalitat
·         Premi Ribera d’Ebre de narrativa, 1992 per El desert de l’oblit
·         Sebastià Juan Arbó de novel·la de Sant Carles de la Ràpita, 1995 per Riu avall
·         Sant Joan, 2000 per Anjub. Confessions d’un bandoler
·         Vila d’Ascó de narrativa, 2000 per La filla de la memòria
·         Josep Pla de narrativa, 2015 per El poeta del poble
 
Altres obres seves reconegudes són les novel·les El que l’herbolària sap (Barcelona: Planeta, 2002), L’hivern del Tigre (Barcelona: Planeta, 2004), La Clau Gaudí (Barcelona: Rosa dels Vents, 2007) i Impremta Babel (Editorial Temas de Hoy, 2009), o llibres de poesia com A mumpare (Tarragona: El Mèdol, 2000). A banda, també ha rebut el premi Sirga d’Or que atorga el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a proposta del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre pel seu activisme social i cultural.
 
Descobreix el missatge de la Flama del Canigó 2016 clicant aquí

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.