Carregant Esdeveniments

Arriba la Flama del Canigó a Balaguer

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 17:00h

ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ a la Plaça del Mercadal, de la mà de la colla de Ball de Bastons del Casal Pere III

A les 18.30 h SUPER FESTA DE L’ESCUMA amb la companyia A TRES BANDES, un espectacle impressionant! Tres canons d’escuma de colors, bombolles de sabó, aspersors d’aigua i moltes sorpreses més!

19.00 h ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ a la Plaça del Mercadal, de la mà de la colla de Ball de Bastons del Casal Pere III. Lectura del Missatge de la flama del Canigó i ballada de Bastons.
Tots els municipis que ho desitgin, podran venir a recollir la flama per tal d’encendre les fogueres de les seves poblacions.
Tot seguit, continuació de la Festa de l’Escuma.

A les 23.00 h CORREFOCS DE SANT JOAN, a càrrec del Grup local DIABLES “BÈSTIES FERÉSTEGUES” DE BALAGUER”, amb la col•laboració dels diables de Lleida i d’Alguaire.
RECORREGUT: sortida des del Portal del Gel , c/ Santa Anna, c/ St. Pere, c/ Abadia, plaça Sant Salvador, La Reguereta, c/ Escala, plaça del Pou, c/ Cadena, c/ Botera i arribada a la plaça del Mercadal.

En arribar a la plaça, bateig de l’Extramoni, bèstia de l’Associació de Diables Bèsties Feréstegues de Balaguer, ballada i encesa de les bèsties Extramoni, Lo Carrincló de Lleida i la Figa d’Alguaire.
A continuació, encesa de la Foguera de Sant Joan amb pirotècnia.

A partir de les 00:30 h Actuació del Grup de versions “THE PAPA’S & THE POPO’S”.
Tot seguit, sessió Disco Mòbil GALAXY.

*Es demana que es tingui cura en el llançament de petards.

BONA REVETLLA DE SANT JOAN!!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.