Carregant Esdeveniments

BELLPUIG PORTA LA FLAMA DEL CANIGÓ A L’URGELL

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 20:30 - 23:59 h

La celebració de la revetlla de Sant Joan a Bellpuig porta implí- cits una sèrie d’actes que giren entorn la Flama del Canigó

La celebració de la revetlla de Sant Joan a Bellpuig porta implí- cits una sèrie d’actes que giren entorn la Flama del Canigó, la qual arriba a la comarca de l’Urgell des de l’any 1991 de la mà de la Penya Pedal de Bellpuig. Amb el suport de l’Ajuntament i el Centre Excursionista CIM, que recull el foc a la pica del Canigó, la Penya Pedal reparteix la Flama als municipis que la volen acollir al llarg d’una marxa cicloturista que uneix Puigcerdà i Bellpuig. Això fa possible que diverses comarques encenin les fogueres amb el mateix foc, símbol d’unió dels catalans.

Tarda | Parc | Activitats lúdiques per a tots els nens i nenes
2/4 de 9 vespre | Parc | Arribada de la Flama del Canigó de la mà de la Penya Pedal de Bellpuig. Encesa del peveter, lliurament del foc als municipis veïns i lectura del Manifest.
10 nit | Plaça del Poliesportiu | Encesa de la foguera i revetlla popular amb sopar de germanor i ball. Després, correfoc / espectacle amb el Grup de Diables Foc Foll de Bellpuig.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.