Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó a Instagram

Actes i activitats

14 de juny, 0:00 h - 30 de juny, 23:59 h de 2014

Si ets aficionat a la fotografia, a les xarxes socials, a la Flama del Canigó, o a tot plegat, això t’interessa!

Tens fotografies de la rebuda de la Flama del Canigó al teu municipi? Penja-les i guanya un lot de productes d’Òmnium Cultural!

Bases concurs Instagram

1. Per poder concursar els participants hauran de publicar les seves fotografies a la xarxa social Instagram entre el 14 i el 30 de juny de 2014, ambdós inclosos.

2. Totes les fotografies hauran de dur l’etiqueta #FlamadelCanigó acompanyada d’una altra on hi consti el nom del municipi on ha estat feta.
Per exemple: #flamadelcanigó #Tortosa.

3. Cada participant podrà publicar tantes fotografies com vulgui tot i que un mateix compte només podrà obtenir un premi.

4. Les fotografies hauran d’estar relacionades amb la Flama del Canigó d’una o altra manera i hauran de copsar-ne l’essència. Si l’organització no hi troba cap vincle desestimarà totes les fotografies que cregui oportú.

5. Les cinc fotografies que, respectant aquestes bases, hagin obtingut més “M’agrada” guanyaran un lot de productes d’Òmnium Cultural.

6. El dia 1 de juliol un jurat designat per Òmnium Cultural decidirà quines fotografies són les guanyadores tenint en compte els punts 4 i 5.

7. El dia 2 de juliol Òmnium Cultural publicarà els guanyadors al web www.flama.cat i es posarà en contacte amb els guanyadors/es mitjançant aquesta mateixa xarxa social.

8. El fet de participar en aquest concurs implica la cessió total dels drets d’autor a l’organització. Per tant, Òmnium Cultural en podrà fer l’ús que cregui convenient, sempre que no sigui amb ànim de lucre, des del moment de la seva publicació.

9. Qualsevol aspecte no contemplat en els punts anteriors quedarà en mans del jurat, que té plena potestat per dirimir segons cregui oportú.

10. Per a qualsevol dubte i/o consulta podeu adreçar-vos a [email protected].

Tota la informació al web http://www.omnium.cat/flama-del-canigo