Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó, a Martorell

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 18:30 h
La Secció Local de Martorell d’Òmnium Cultural convida els socis i sòcies, simpatitzants i amics a les  activitats organitzades pel dimarts 23 de juny amb motiu de la celebració de la Flama del Canigó.

Les activitats començaran, a la Plaça de la Creu, a dos quarts de 7 amb una audició de Sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Manresa, amb la col·laboració de la Secció Sardanista de Martorell. Durant l’audició, arribarà la Flama del Canigó, tot creuant el Pont del Diable i recorrerà els carrers del barri del Pont del Diable, acompanyada de la música de la cobla. A continuació és farà l’ofrena de la Flama a l’Alcalde de Martorell, la lectura del manifest i la posterior encesa del cresol.

A continuació, a dos quarts de 9, tindrà lloc la trobada i sortida a sopar als voltants de la Font de la Truita (nota dels organitzadors: casdascú durà el seu sopar). Finalment, a un quart d’11, es farà la tornada amb les atxes de vent enceses per la Flama del Canigó i posterior encesa del Foc de Sant Joan, al terraplè de darrera de la llar d’infants.

Us destaquem  les  fites més importants  de la festa:
 

  • 18:30 h Audició sardanística i arribada de la Flama. Plaça de la Creu. Martorell.
  • 20:30 h Sopar popular a la Font de la Truita.
  • 22:15 h Tornada amb les atxes enceses i encesa del Foc de Sant Joan.
  • Organitza: Associació de Veïns El Pont del Diable; col·labora: Secció Local de Martorell d’Òmnium Cultural

Us hi esperem!!!

Òmnium Baix Llobregat
[email protected]

Web Baix Llobregat               Agenda Baix Llobregat               FacebÒC-Baix Llobregat

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.