Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó arriba a Sabadell el 23 de juny!

Actes i activitats
23 de juny de 2014, 19:00 h
La Flama del Canigó arribarà a Sabadell

Com cada any, Òmnium Cultural de Sabadell, juntament amb la Federació Sabadell Cultura i la Joventut Atlètica de Sabadell, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la nostra ciutat, són els responsables de dur la Flama del Canigó el dia 23 de juny per encendre les fogueres que es faran arreu de Sabadell.

Com cada any, Òmnium Cultural de Sabadell, juntament amb la Federació Sabadell Cultura i la Joventut Atlètica de Sabadell, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la nostra ciutat, són els responsables de dur la Flama del Canigó per encendre les fogueres que es faran arreu de Sabadell.

Dilluns, 23 de juny de 2014! Reserveu-vos la data!

A continuació hi ha el programa provisional de l’acte. Aneu consultant aquesta pàgina perquè hi anirem introduint les novetats que es vagin produint.

Programa provisional

19.00: Arribada de la Flama del Canigó a la ronda de Pau Vila, on hi haurà els atletes de la Joventut Atlètica de Sabadell que la portaran fins al centre de la ciutat.

19.15: Inici del concert a la pl. del Dr. Robert

19.30: Inici de la cercavila des de la ronda de Pau Vila fins a pl. del Dr. Robert. Hi participen la Joventut Atlètica de Sabadell i les persones que han anat a recollir la Flama al Canigó.

20.00: Entrada de la flama a la pl. del Dr. Robert.

            Encesa del peveter.

            Presentació de l’acte i el seu significat. Enguany conduirà l’acte Rosa Fité, actriu i contista (vegeu-ne més informació al seu web)

20.05: Lectura del manifest de la Flama del Canigó. Enguany, és obra del periodista Carles Capdevila. La lectura anirà a càrrec de l’actor sabadellenc Josep M. Roviralta.

A continuació, les diverses entitats recolliran la Flama per endur-se-la i encendre les seves fogueres.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.