Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó arribarà a Terrassa un any més

Actes i activitats
23 de juny de 2016, 18:00 h

Aquest any acompanyarem l’arribada de La Flama amb una revetlla popular i encendrem, per primer cop des de feia anys, una foguera de Sant Joan al centre de Terrassa.

Aquest any Òmnium Terrassa i l’associació cultural La Xemeneia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa acompanyarem l’arribada de La Flama amb una revetlla popular.

La festa començarà a les 17 h a la plaça del Progrés amb una cercavila que transportarà la Flama del Canigó fins a la plaça Vella i que anirà acompanyada pel Drac Baluk Astharot i els Diables de Ca n’Aurell. A les 18 h a la plaça Vella es rebrà la Flama i es llegirà el manifest per la Declaració de Sant Joan com a Festa nacional dels Països Catalans, i en acabar, es portarà la Flama fins a la Font de l’Apotecari on s’ensendrà una foguera. Serà a aquesta plaça on a les 21 h hi haurà un sopar popular per fer més gran la revetlla, una fideuada amb pa, aigua, coca i cava per 7 €. Cal reservar els tiquets al 680 14 86 26 o a [email protected]

I per seguir la festa, tindrem una revetlla musical amb els concerts del folk tradicional dels terrassencs Arreplegats, les versions animades dels rubinencs Ninja Pastori i el punxadisc de Terrassa Dj. Eficaz. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.