Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó torna a Falset

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 19:00 h

El foc tornarà a la capital del Priorat coincidint amb la revetlla de Sant Joan, el proper dimarts, 23 de juny.

El foc tornarà a la capital del Priorat coincidint amb la revetlla de Sant Joan, el proper dimarts, 23 de juny. A les 7 de la tarda, es farà una concentració davant la cooperativa per anar a recollir la Flama del Canigó a Pradell de la Teixeta. A les 10 del vespre, els Dimonis del Museu sortiran, de la plaça de la Quartera, amb la Flama i la Banda ‘Vila de Falset, cap a la plaça de l’Artesana. Un cop allà, es llegirà el Missatge dels Focs i després s’encendrà la Barraca.  

Acte seguit, tindrà lloc la tradicional Ballada de Sardanes, a càrrec de la Banda de Música ‘Vila de Falset’. La vetllada s’amenitzarà amb coca i vi per a tots els assistents i, en acabar, es farà el sopar al voltant de la foguera amb el que porti cadascú.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.