Carregant Esdeveniments

Òmnium La Selva es prepara per rebre la Flama del Canigó a la comarca

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 17:00h

Mallorquines serà punt de distribució per a tothom qui vulgui anar a buscar-la

Òmnium La Selva ja ho té tot a punt per distribuir i rebre la Flama del Canigó arreu de la comarca.

D’una banda, una representació d’Òmnium portarà la Flama del Canigó fins a Mallorquines (a l’hostal que hi ha a peu de l’N-II) per repartir-la entre tots els equips de foc que s’hi atansin.

De l’altra, Òmnium La Selva rebrà la Flama a Vilobí d’Onyar, i també a Santa Coloma de Farners. Concretament a la plaça Farners. Un cop hi arribi, s’hi llegirà el manifest d’enguany, escrit per l’històric impulsor de l’arribada de la Flama del Canigó arreu dels Països Catalans, Antoni Ayala (foto), i tot seguit s’hi servirà coca i cava per a tots els assistents.

D’entre tots els equips de foc que aniran fins a la plaça Farners de Santa Coloma, cal destacar el Club Olímpic Farners, que la durà als Saioners on donarà el tret de sortida al sopar i la revetlla de Sant Joan.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.