Carregant Esdeveniments

Premi Sambori: Festa de la demarcació Serralada Litoral

Actes i activitats
19 de març de 2014, 18:30 h

Dimecres 19 de març es farà el lliurament dels Premis Sambori de la demarcació Serralada litoral (Maresme, Badalona-Barcelonès Nord-Vallès Oriental). Aquest any, la festa es farà a La Garriga (Vallès Oriental). 

El proper 19 de març celebrarem la festa del Premi Sambori de la demarcació Serralada Litoral, que està formada per tres seus d’Òmnium: Badalona-Barcelonès Nord, el Maresme i el Vallès Oriental. La festa de demarcació es fa de forma itinerant entre aquestes tres comarques, i aquest any se celebrarà a la Garriga (Vallès Oriental). 

Durant l’acte farem públics els finalistes d’enguany, que passaran a concursar a nivell nacional amb els finalistes de la resta de demarcacions de Catalunya. Seran tres alumnes de cada categoria; és a dir, un total de 18 alumnes, que van des de cicle inicial de primària fins a batxillerat i cicles formatius.

Els encarregats d’amenitzar l’acte amb una actuació musical seran els membres de l’Associació d’Arts Escèniques El Gremi, de La Garriga.

DIA: dimecres 19 de març
HORA: 18:30
LLOC: Teatre de La Garriga El Patronat (El Passeig, 42, La Garriga)

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.