Projectes

Premi Sant Jordi

Premi Sant Jordi 2018

‘Digues un desig’ de Jordi Cabré

Un escriptor famós descobreix que el llibre més venut del dia de Sant Jordi és la seva autobiografia. Però ell no l’ha escrit, tot i que el seu nom apareix a la coberta. Qui l’ha suplantat? Per què? I què hi diu? Quins secrets revelarà?

Jordi Cabré ens proposa un joc de miralls que enfronta un escriptor d’èxit amb una vida personal anodina amb el seu reflex: algú capaç de saltar-se les normes, de seduir el perill, de córrer riscos per trobar-se a si mateix. Un camí que transita entre Barcelona i Cadaqués i que li pot costar la vida.

JORDI CABRÉ
Barcelona, 1974

És llicenciat en dret i ha conreat el periodisme d’opinió, la poesia i la narració. Es donà a conèixer amb la novel·la Postal de Krypton (2001), en què ja manifestava un tractament molt acurat del llenguatge. Després, la seva novel·lística continuà amb La pregària del diable(2003, premi dels lectors de l’Odissea 2002), que narra una història de bruixeria al Montseny, Rubik a les palpentes (2004), una novel·la sobre la identitat, El virus de la tristesa (2006, premi Ciutat de Palma de novel·la 2005) i Després de Laura (2010). També ha publicat assajos com Ara que no ens escolta ningú (2013), El canvi cultural. Retrat d’una generació (2015) i Greatest Hits (2018).

Col·labora assiduament en mitjans de comunicació com El Punt Avui, Sàpiens, Elmón.cat, TV3, 8tv, Catalunya Ràdio i RAC1. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.