Vila-seca acull la festa del Premi Sambori d’El Camp

Actualitat

L’acte d’entrega, organitzat per Òmnium Tarragonès amb el suport de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vila-seca, comptarà amb l’actuació del Cor Infantil Sant Esteve i es clourà amb un refrigeri per a tots els assistents.

Ens complau anunciar-vos que  Vila-seca acollirà l’acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2017 de la Demarcació d’El Camp, coorganitzat per les seus d’Òmnium Cultural a l’Alt Camp, el Baix Camp i el Tarragonès, tindrà lloc el proper dia 17 de març a les 10.30h a l’Auditori de Vila-seca.

Aquest dia es donaran a conèixer els guardonats d’aquest concurs de narrativa escolar dels centres del l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès; i que seran els que passaran a participar en la gran final del Premi Sambori Òmnium, del mes de maig.

En aquesta edició  més de 3000 nois i noies de 50 centres diferents han participat al certamen a les nostres comarques. Durant la festa d’aquest dissabte es lliuraran els guardons als 18  millors treballs seleccionats entre els 290 presentats pels centres.

Els guardons seran entregats pels membres del jurat de l’edició 2018 que es reuniran a porta tancada el proper 2 de març per emetre el veredicte. En aquesta ocasió hem comptat amb la col·laboració de Carolina Escoda, Núria Rofes, Maria Estradé, Núria Llebaria, Roger Roig,  Maria Tell i Joan Chavarria. També assistiran a l’acte els representants del Consistori de VIla-seca i de les tres seus d’Òmnium que organitzen l’esdeveniment.

El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

L’acte d’entrega, organitzat per Òmnium Tarragonès amb el suport de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vila-seca, comptarà amb l’actuació del Cor Infantil Sant Esteve i  es clourà amb un refrigeri per a tots els assistents.

Us convidem a assistir-hi i donar suport a tots els petits i joves, escriptors del futur.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.